Had ik jouw gebruiksaanwijzing maar

Kunt u omgaan met verschillen?

Programma

We geloven dat God ons allemaal heeft geschapen. Iedereen is uniek. God schiep diversiteit! Daarmee heeft Hij ons geweldig  gezegend. Bedoeld om ervan te genieten! Maar wat een zegen had moeten zijn, is voor velen tot een last geworden. Huwelijken die stranden. Collega’s die langs elkaar heen leven. Kerkelijke gemeentes die scheuren. Mensen die elkaar uitschelden via internet. Families die uit elkaar vallen. Vriendschappen die verbroken worden.

De een ervaart de ander als te veel op de voorgrond of juist te veel op de achtergrond, te saai of te uitbundig, te breedsprakig of te kortaf. Vaak worden ‘botsende karakters’ als oorzaak genoemd. Bij echtscheidingen is dit zelfs één van de meeste genoemde oorzaken. Juist in de door God gegeven karakterverschillen kunnen we waardevol voor elkaar kunnen zijn. Als je elkaar vanuit dat gezichtspunt benadert, zul je verrijkt worden.

Tijdens de cursus worden praktische handvatten aangereikt hoe elkaars gebruiksaanwijzing te kunnen ontdekken, te lezen én toe te passen. Deze cursus is gebaseerd op de veel gebruikte DISC-methode met de onderliggende drijfveren. De lesstof wordt benaderd vanuit een nieuw Bijbels perspectief.

Inspirerend en leerzaam!

De cursusleiders zijn Cock Grandia en Jentine Bogerd-Grandia (vader en dochter), auteurs van het boek ‘Rijkdom van karakters, juist als het botst…’.  Beiden hebben jarenlange ervaringen in het coachen, trainen en het afnemen van persoonlijkheidsanalyses.

 

Cursus

Data

19 en 26 november 2018

Algemene informatie

Bekijk algemene informatie

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!