Kindermiddag Schatrijk

Omschrijving

Als je ontdekt wie Jezus voor je is, ben je pas echt SchatRijk!’. Speciaal voor deze voorstelling is Matthijs Vlaardingenbroek druk bezig met het aanleren en oefenen van gloednieuwe goocheltrucs. Elke goocheltruc ondersteunt het verhaal en maakt het extra visueel, zodat de kinderen deze lessen nog langer zullen onthouden!

Henkie krijgt een nieuwe vriend! Natuurlijk is ook Henkie, de buikspreekpop weer van de partij! Henkie is net terug van een reisje naar het Louvre, maar heeft per ongeluk een schat uit het museum meegenomen. Als dat maar goed afloopt... Ook gaan we kennis maken met Arno, een gloednieuwe pop, die in een prullenbak woont en dus nooit op reis kan gaan. Maar daardoor niet minder belangrijk is.

De grootste schatten mogelijk…

‘SchatRijk’ is een voorstelling over de discipelen, die samen met Jezus op reis gaan en tijdens hun reis de grootste schatten ontdekken, namelijk de belangrijkste lessen die zij van Jezus geleerd hebben. Eén voor één laten de discipelen hun mooiste ontmoeting met Jezus en hun grootste les aan de kinderen zien.

Kindermiddag

Datum

5 februari 2020

Algemene informatie

Bekijk algemene informatie

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!