Maak ze sterk

Hoe wordt je kind sterk en weerbaar?

Programma

Kinderen en jongeren groeien op in een wereld die zich in razendsnel tempo ontwikkelt. Dat vraagt veel van hen, maar ook van hun opvoeders! Allerlei zaken beïnvloeden hun denken, hun gedrag, hun overtuigingen en hun keuzes. Hoe maak je hen bestand tegen verkeerde invloeden? Hoe maak je ze sterk en weerbaar?

Tijdens de cursus ‘Maak ze sterk’ krijg je door verschillende opdrachten, werkvormen, denktriggers, gespreksvragen en het uitwisselen van ervaringen een frisse blik en praktische handvatten vanuit een Bijbels fundament om te werken aan de weerbaarheid van jouw kind(eren). Thema’s die aan de orde komen zijn onder andere: jij als opvoeder, het gezinsleven, zelfaanvaarding, communicatie, grenzen, vrienden en groepsdruk, (sociale) media en geestelijke weerbaarheid.

De cursus duurt zes avonden en richt zich speciaal op ouders/opvoeders met kinderen tussen 6 - 12 jaar.

Op dinsdag 4 februari is er een inspirerende startavond. Deze avond staat in het teken van het weerbaar maken van je kind. Dit is een op zichzelf staande avond, waarin je alvast de sfeer kunt proeven van de cursus, kunt kennis maken met de cursusleiders en ontdekken of de cursus Maak ze sterk iets voor jou is!

Cursus

Data

4 februari startavond
25 februari
3, 10, 17, 24 en 31 maart 2020

Algemene informatie

Bekijk algemene informatie

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!