Marriage Course

Een cursus om je relatie blijvend te versterken.

Programma

De Marriage Course is voor stellen die willen investeren in hun relatie. De cursus is ontwikkeld door christenen, maar is relevant voor iedereen. De Marriage Course behandelt onderwerpen waar ieder stel mee te maken krijgt. Het maakt niet uit of je minder dan twee jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent.

De Marriage Course is een leuk en ontspannen uitje voor twee. Het is een dynamisch geheel van gezellig samen eten, herkenbare ervaringen van cursusleiders en filmpjes uit het cursusmateriaal, afgewisseld met oefeningen en vragen die je met z’n tweeën bespreekt.
Door de bijeenkomsten en de thuisopdrachten investeer je in je relatie. Stellen die de cursus gevolgd hebben geven vaak aan dat ze een stap dichter naar elkaar zijn toegegroeid. Je doet de cursus niet in groepsverband, maar echt samen. Je krijgt meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je hebt alle ruimte om de tijd voor elkaar te nemen.

Elke bijeenkomst levert eyeopeners en onderlinge (h)erkenning op. De Marriage Course behandelt essentiële aspecten van je relatie. De cursus draait niet om spannende thema’s heen, maar is ook geen zware kost: de onderwerpen worden op een toegankelijke en praktische manier gebracht.

Huwelijksrelaties staan onder druk; méér dan één derde van de huwelijken eindigt momenteel in een scheiding. Relaties verdienen en vereisen dus onderhoud. Deelname geeft natuurlijk geen garantie op een sprankelende relatie, maar versterkt beslist de vitaliteit en kwaliteit!

Cursus

Data

woensdag 22 januari 2020
woensdag 29 januari 2020
woensdag 12 februari 2020
woensdag 26 februari 2020
woensdag 18 maart 2020
woensdag 1 april 2020
woensdag 15 april 2020
woensdag 22 april 2020

Aanvang 19.00 uur starten we met een heerlijke maaltijd voor twee.
Sluiting avond 22.00 uur.

Kosten € 75,- per stel (inclusief maaltijden)
Informatie Esther: 06 - 57 42 36 24
Hugo: 06 - 27 31 03 48

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!