Marriage Course

Een cursus om je relatie blijvend te versterken.

Al heel lang getrouwd? Of misschien nog maar een paar jaar? Niet getrouwd, maar wel een serieuze relatie? Als jullie je relatie blijvend willen versterken, dan is de Marriage Course echt iets voor jullie ! Kom naar de cursus en praat samen over wat écht belangrijk is in je relatie.

De cursus duurt acht avonden, plus een feestelijke slotavond. Theorie en praktijk lopen op een aansprekende manier door elkaar. Eigenlijk komen alle onderwerpen, die belangrijk zijn om je relatie goed te houden of te verbeteren aan de orde. 

Hoe zien de avonden eruit?

Jullie starten iedere avond met een heerlijk diner voor twee. Jullie krijgen de tijd en de ruimte om samen te praten over onderwerpen waar jullie in de drukte van het dagelijks leven misschien weinig aan toekomen. Na een korte inleiding gaan jullie met z’n tweeën aan de slag met oefeningen en vragen uit het werkboekje. Jullie is gegarandeerd; er worden geen groepsgesprekken gehouden!

Voor wie is de cursus?

Als jullie willen werken aan een sterke en blijvende relatie, is deze cursus echt iets voor jullie. Misschien geef je je relatie een dikke voldoende, misschien ook niet, maar jullie relatie kan altijd beter.

De cursus is op christelijke uitgangspunten gebaseerd, heel praktisch en waardevol voor ieder stel. Met of zonder christelijke achtergrond, iedereen is welkom!

Cursus

Data

woensdag 20 en 27 januari,
10, 17 en 24 februari,
17 en 31 maart,
14 en 21 april 2021

Algemene informatie

Bekijk algemene informatie

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!