Premarriage Course

Wat is belangrijk voor jullie relatie?

Programma

De Premarriage Course zet jullie aan het denken over wat echt belangrijk is in je relatie. Na die eerste verliefdheid loop je toch vaak aan tegen grote onderlinge verschillen. Een relatie opbouwen gaat niet vanzelf.
De Premarriage Course behandelt onderwerpen waar ieder stel mee te maken krijgt. De cursus helpt je om meer inzicht te krijgen in jezelf, jouw partner en jullie relatie.

Maaltijd, inleiding, gesprek
In een reeks van vijf bijeenkomsten investeer je in jouw relatie. Als je trouwplannen hebt is deze cursus een goede voorbereiding op jullie huwelijk. Elke bijeenkomst begint met een maaltijd, gevolgd door een aansprekende inleiding op een thema. Daarna gaan jullie met elkaar in gesprek. Je doet de cursus niet in groepsverband, maar écht samen. De Premarriage Course wordt in een gezellige, open en veilige sfeer gegeven.

Misschien overweeg je een Premarriage Course te gaan leiden? Bedenk dan dat je geen expert hoeft te zijn en ook geen perfecte relatie hoeft te hebben (voor zover die al bestaan). Wij helpen je graag op weg met het volledig uitgewerkte cursusprogramma!

Cursus

Data

18 en 25 september,
2, 9 en 16 oktober

Algemene informatie

Cursusleiders Charles en Dita Rommelaar

Aanvang 19.00 uur

Locatie volgt na opgave

Kosten € 15,- + € 60,- eten (per stel)

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!